1 Bevestiging van het optreden

Bij het boeken van een optreden, vult u altijd eerst onder het kopje boekingen op de website; www.ivovandenheuvel.nl het boekingsformulier in. Zodra u dit heeft gedaan, ontvangt u hiervan binnen 48 uur een bevestiging van. Wij zullen u dan een contract per mail toesturen. Als u het optreden definitief wilt bevestigen dient u het formulier ondertekend retour te sturen naar het postadres of terug te mailen naar boekingen@ivovandenheuvel.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  . Let op: als U het contract niet ondertekend retour heeft gestuurd, zal dit optreden ook niet plaatsvinden!

2 Betaling

Voorafgaand aan het optreden dient u het afgesproken bedrag (zoals dat staat vermeld in het contract) Contant af te rekenen bij de vernoemde contactpersoon.

3 Tijden

Ivo van den Heuvel en zijn team komen ongeveer 20 á 30 minuten voor het optreden aan op locatie. Zodra het geluidsteam het live-rek in de zaal heeft staan, dient deze direct te worden aangesloten bij de DJ/het geluidsbedrijf.

4 Geluidsinstallatie op locatie

Indien op het contract is aangegeven dat er een geluidsinstallatie aanwezig is, dient dit een professionele installatie te zijn! De geluidstechnicus van Ivo van den Heuvel dient de mogelijkheid te hebben om het eigen meegebrachte live-rek aan te sluiten met 2 XLR-aansluitingen op 2 lege kanalen van het mengpaneel. Dit dient te gebeuren binnen drie meter van het front of house. De DJ/ het geluidsbedrijf op locatie dienen de instellingen op verzoek van de geluidstechnicus af te stellen. Indien u vragen heeft over het geluid kunt u contact opnemen met: suze@ivovandenheuvel.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

5 Geluidsinstallatie Ivo van den Heuvel

Indien op het contract is aangegeven dat Ivo van den Heuvel zelf een installatie mee neemt,Is dit een installatie voor een kleine zaal of café. Andere mogelijkheden in overleg.De installatie wordt deze ten alle tijden bediend door de geluidstechnicus.

6 Annulering

Ivo van den Heuvel behoudt zich het recht om het geboekte optreden te annuleren. Denk hierbij aan ziekte, privé omstandigheden, slecht geluid, weeromstandigheden ed. Mocht er onverwachts een radio,televisie of optreden in het buitenland geboekt worden, hebben deze altijd voorrang. Wij zullen u hier dan z.s.m. van op de hoogte brengen. Wilt u zelf een optreden annuleren, dient dit minimaal 24 uur van te voren worden doorgegeven. Dit kan via: 06-25257268 of per mail via info@ivovandenheuvel.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

7 Parkeerplaats

Er dient in de directe nabijheid van de optreed locatie een gratis parkeerplaats voor een tot twee personen auto’s beschikbaar te zijn.

8 Consumpties

Voor zowel Ivo van den Heuvel als zijn crew dienen er de gehele avond vrije consumpties te zijn. (Denk hierbij aan; thee, cola en Spa blauw)

9 Kleedkamer

Er dient op locatie een schone, verlichte en indien mogelijk afsluitbare kleedkamer aanwezig te zijn.

10  Onverwachte omstandigheden

In verband met omstandigheden onderweg vragen wij de opdrachtgever op de dag van het optreden telefonisch bereikbaar te zijn op het door hen aangegeven telefoonnummer. Mocht er onderweg een situatie ontstaan waardoor wij later aankomen op locatie, zullen wij altijd telefonisch contact met u opnemen.

11 Audio materiaal

Mochten er tijdens een optreden foto’s en/of audio- & video –opnamen gemaakt worden, mogen deze alleen gebruikt worden voor privé gebruik. Commerciële doeleinden zijn niet toegestaan. Dit dient eerst schriftelijk te worden aangevraagd via: info@ivovandenheuvel.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

12 Vergunning

De opdrachtgever dient in het bezit te zijn van alle benodigde vergunningen. Mocht dit bij aankomst op locatie niet het geval zijn dan zijn wij genoodzaakt om het optreden niet door te laten gaan en dan dient u alsnog het verschuldigde bedrag te betalen.

13 Adverteren

Als u wilt adverteren voor een optreden van Ivo van den Heuvel, dient u dit schriftelijk aan te geven via; info@ivovandenheuvel.nl  dan sturen wij u een foto toe. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.    

14 voorwaarden

Bij het ondertekenen van het contract gaat u automatisch akkoord met de hierboven beschreven voorwaarden.